kolmen sydämen sanoma

11.04.2019

Poikani paljasti repustaan uusimman puutyönsä. Hän oli liimaten rakentanut asetelman puupalikoista. Palikat muodostivat kolme ristiä. Keskimmäinen risti nousi muita korkeammalle. Vasemman puolen rististä oli pudonnut toinen sivu pois. Risti oli saanut varmasti suurpiirteistä kohtelua kotimatkalla.Nostin asetelman kunniapaikalle keittiön ikkunalaudalle. Siinä se jakoi sanatonta viestiä itselleni, aina kun ehdin pöydän ääreen istumaan.

Reilut 2000 vuotta sitten ihmisen poikana syntynyt mies roikkui ristillä seuranaan kohtalotoverit, molemmin puolin omalla ristillään. Toisen sanat pitivät hänet itsensä kiinni menneessä. Häntä kuvaamaan huovutin harmaan sydämen. Toisen ristin kaveri pyysi keskimmäiseltä mahdollisuutta uuteen elämään ja hän sai sen. Valkoinen sydän huopasydän on merkkinä uudesta alusta.

Tämän suuren muutoksen aiheutti sovitustyö, jonka Jumala suunnitteli sinua ja minua varten. Tämä sovitustyö maksoi yhden ihmisen hengen. Sen ihmisen, jonka Jumala oli valinnut meidän kaikkien joukosta. Ainoan, joka ei ollut elämänsä aikana vääryyttä tehnyt. Meille riittää Hänen vuodatettu verensä puhdistamaan meidät menneestä, Tapahtuneesta muistuttaa huovuttamani punainen sydän.Näin me saamme olla osallisina ja kuulua Jumalan perhekuntaan.