yhdessäoloa, huopaista puuhaa

Virkistyspäivä

Etsitkö erilaista tekemistä virkistyspäivään. Kokeile huovutusta. Päästä itsesi vapaalle ja anna luovuudellesi tilaa yllättää itsesi. 

Ilon villat tarjoaa työpaikkasi virkistyspäivään erilaista tekemistä kiirettömässä ympäristössä. Voitte huovuttaa jokainen oman työn tai tehdä jonkin yhteisen projektin. Huovutusaiheita voi katsella kuvagalleriasta tai sanapiilotuotekuvista

Ilon villojen työtilapuoti tarjoaa tilan, materiaalit ja tarvikkeet ja ohjauksen.

" annetaan ajatusten levätä, löydetään uusia ulottuvuuksia itsestämme ja toisistamme"

hinta: 10€ / hlö / h

Sovittaessa kahvitarjoilu:                            

  suolainen/makeapala 3€/hlö tai                             

  suolainen- ja makeapala 6€

Viriketoiminta

Vanhusten ja kehitysvammaisten päivätoimintaan erilaista puuhaa huovuttamalla

Vierailen vetämässä toiminta- ja päiväkeskuksiin pieniä virikehetkiä huovutuksen äärellä. Huovutus on miellyttävä ja hoitava tapa tehdä jotain oman näköistä. Pienessä ryhmässä jokainen ehtii saada tarvittavan huomion ja tulla nähdyksi ja kuulluksi.

Ryhmän koko noin 3-5 hlöä. Avustajien auttaessa myös isommat ryhmät mahdollisia.

Tilassa on hyvä olla vesipiste lähellä. Muuten huovutus onnistuu pöydän äärellä tai vaikka nojatuolissa istuen. Hyväksi todettujen apukeinojen avulla, työskentely sujuu, vaikka ei olisi ennen huovuttanut tai tehnyt mitään käsitöitä.

" - Minun rakas kissani - Oman sydämen hieromista -  huopaiset kiitoshelmet - ristin äärellä pysähtymistä."

...ja paljon muuta. Samalla sitä tärkeää yhdessä oloa ja tuntojensa jakamista.

hinta: 10 osallistuja / h

Sanapiiloillat

Haluatko tulla kutsutuksi sanapiiloiltaan? Tehdään yhdessä ja viivähdetään Sanan äärelle, huopaista puuhaa ja pientä herkuttelua palan painikkeeksi. Kokoonnumme noin kerran kuukaudessa. Huovutusaiheina ovat mm. sanapiilon omat tuotteet. Sanapiiloillassa viihdytään  luottamuksen ilmapiirissä.

valo voittaa

ollaan yhdessä valon sanoman äärellä, huovutetaan huopapäällinen venetsiankynttilän päälle.

VALOPIILON TARINA

Kiireinen päivä päättyy pimenevään iltaan. Lapset ovat vihdoin menneet nukkumaan. Istun hetkeksi sohvan nurkalle.Sytytän huopaan piiloutuneen kynttiläni ja katselen sen valoa. Mietin, miten valo vaikuttaa mieleen kaiken pimeyden keskellä. Pimeässä tuttukin ympäristö näyttää pelottavalta ja uhkaavalta. Valon syttyessä pelko häviää ja luo toivoa ympärilleni. Valo saa minut näkemään asiat oikeassa mittasuhteessa. Olen saanut vapaan tahdon valita, ollako valossa vai pimeässä. Jumala on valmistanut minulle tien valon valtakuntaan. Omaksi osuudekseni jää uskoa tämä todeksi. Pimeänä hetkenä saan levätä tietoisena valon olemassaolosta, sillä armon valon syttyminen koskee mennyttä, tätä hetkeä ja tulevaa. Eikä minun käteni yllä sitä valoa sammuttamaan. 

oma sanapiiloilta

haluatko kerätä oman porukan ja pitää oman sanapiiloillan täällä Rokkakankaalla tai itse valitsemassasi paikassa?

Ota yhteyttä ja kerro toiveesi. Suunnitellaan yhdessä mukava kokonaisuus.

Pakkaan villat autoon ja täältä tullaan.

muita teemoja

tarvikkeet ja villat ovat valmiina, sinulta tarvitaan hetki aikaa pysähtyä ja avointa mieltä lähteä mukaan. Aikaisempaa huovutuskokemusta ei tarvitse olla.

  1. ristin juurella
  2. sydäntä kuunnellen
  3. enkeleitä onko heitä
  4. alttiuden töppöset
  5. hatuttaako?
  6. coolerin suojassa
  7. kuvastin
  8. jne

huopunutta tarinaa

Sanapiilon tuotteissa on usein oma syntytarinansa

Tavarakylläisessä maailmassamme paikat helposti täyttyvät asioista, joilla ei ole merkitystä. Kun tuote syntyy omin käsin tehtynä, se heijastaa jotain elämäntilannetta tai kokemusta. Silloin käsissäsi onkin AARRE, joka kantaa elämässä pitkälle eteenpäin.